The Classic
 
Car Care Company

Auto reconditionering

Vindt u het ook zo raar dat iedereen zich focust op het technisch onderhoud of het volledig restaureren van uw klassiekermaar niemand een goed systeem biedt voor de rest van uw investering?

Wij doelen hiermee op de conditie van het originele lakwerk, de velgen, de wielkasten, de ophanging, de motorruimte, het interieur, waaronder het leder, de tapijten, de rubbers en overige materialen.

De conditie van deze elementen aan uw klassieker zijn zéker net zo belangrijk voor de waarde van uw bezit dan alleen een goede technische conditie.

Wij bieden u diverse pakketten waarbij de meest professionele middelen en methodes worden toegepast om uw investering te reconditioneren en te conserveren

lak

Met een lakcorrectie herstellen wij de lak van imperfecties zoals krassen. Indien bepaalde beschadigingen niet te herstellen zijn kunnen wij dit alsnog spuiten. Wij polijsten iedere auto tot een optimaal glansniveau. Deze glans versterken en beschermen wij door het aanbrengen van een op uw type lak afgestemde wax of keramische coating. 

Interieur

Wij reinigen het interieur met speciale op de toegepaste materialen afgestemde middelen en machines zodat de originele kleuren en glans weer versterkt worden. Denk hierbij het stuurwiel en de pook. Deze zijn namelijk vaak glanzend door huidvet maar behoren vaak mat of zijdeglans te zijn. 

Alle materialen behandelen wij na het reinigen met de juiste lotion of coating om vervuiling en verkleuringen tegen te gaan.

Indien noodzakelijk kunnen wij herstel of vervanging van uw stoel, stuurwiel en hemelbekleding verzorgen.

Cabrioletdaken

Vaak wordt vergeten dat uw cabriolet of zonnedak meer nodig heeft dan enkel een wasbeurt. Het dak staat immers bloot aan dezelfde verontreiniging en weersinvloeden als uw laklaag. 

Tevens is het dak gevoelig voor UV straling waardoor het op den duur zijn originele kleur zal verliezen.

Laat uw dak grondig reinigen en impregneren zodat het vuil verdwijnt en de kleur wederom terugkomt. 

Tot slot wordt er een waterafstotende laag aangebracht welke tevens over een sterk UV filter beschikt om verkleuring tegen te gaan.

Indien noodzakelijk kunnen wij herstel of vervanging van uw dak verzorgen.

Motorcompartiment

Het kloppend hart van de auto is in vele gevallen meer dan een stuk techniek in een werkruimte. Vaak is de motor met bijhorende componenten door zijn vormgeving een stuk kunst op zich. 

Stof, vet, roest en verweerde onderdelen ontsieren dit alles.

Het is mogelijk om de motorruimte,slangen en bevestigingsmaterialen door ons te laten reinigen, reconditioneren, veredelen of indien noodzakelijk te vervangen.

Reparatie en onderhoud 

Uiteraard kunt u ook voor reparatie en onderhoud van en aan uw klassieker bij ons terecht. 

Dit wordt tegen een zeer scherp werkplaatstarief door een vakkundige en in klassiekers gespecialiseerde reparateur uitgevoerd.